Badrumsbilder

Badrumsbilder, Badrumsrenovering Stockholm

En badrumsrenovering är ett spännande projekt med en fantastisk belöning som väntar när du kommer levande ut på andra sidan – ett nytt badrum som ska ge daglig njutning under många år framöver. Men det är samtidigt ett omfattande projekt som kräver en hel del förberedelser.

Frågor att ställa dig medan du tittar på våra bilder: Hur vill du inreda ditt nya badrum? I vilka färger och material? Och i vilken stil? Tänker du dig ett modernt badrum eller ett badrum i lantlig stil? Vi på Nepas Kök och Inredning AB ger dig stora möjligheter att personalisera både våra duschväggar och badrumsmöbler – oavsett vilken stil som är din egen. Låt dig väl inspireras!

I ditt hem är det du som är inredningsdesignern. Låt dina val av material och inredning spegla din personlighet för bästa tänkbara start och slut på dagen. Varje dag. Förhoppningsvis har vi en hel del produkter som du kan handplocka och kombinera helt utifrån din smak och dina krav. 

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Badrumsbilder
Erbjudande: 20% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+