Badrumsmöbler

BADRUMSMÖBLER FRÅN NEPAS

Det finns mycket att välja bland när det kommer till badrumsinredning och det kan vara svårt att bestämma sig för en passande stil. Vi rekommenderar att börja med att titta på badrummets yta för att se vad som får plats till att börja med. Tänk efter vad som finns på er önskelista respektive kravlista. Drömmer ni om ett härligt badkar? Finns det plats för både dusch och bad? Ska ni ha tvättmaskin i badrummet? Fundera även över vilken budget ni har för badrumsrenoveringen.

 

SKRÄDDARSYDDA BADRUMSMÖBLER

Nepas har möjligheten att måttbeställa möbler efter dina behov. Eftersom vi tillverkar våra badrumsmöbler i egen fabrik kan vi skräddarsy badrumslösningar och skapa en unik möbel som matchar ditt rum. Välj själv mått, material och kulör och få ett personligt och unikt badrum.

Med egen tillverkning kommer även tryggheten om att våra möbler håller hög kvalitet och tål den tuffa våtrumsmiljön. Vi lämnar 10 års garanti på våra badrumsmöbler.

 

VÄLJ PRODUKTER TILL BADRUMMET

Det är bra att så tidigt som möjligt bestämma sig för vilken stil du vill ha i ditt nya badrum. Då är det till lättare att välja vilken typ av exempelvis handtag, badrumsblandare eller bänkskivor som passar in.

Bor du i ett äldre hus kanske en lantlig eller klassisk stil passar bra. Oavsett om du föredrar en romantisk eller en mer avskalad, moderna stil så finns det passande produkter i Nepas breda sortiment. Hos oss kan du beställa alla produkter till ditt badrum – handfat, lådor, bänkskivor, badrumsblandare, badrumsspeglar och belysning

 

BESTÄLL ETT FÄRDIGT PAKET

För att göra det lätt för dig som kund har vi på Nepas tagit fram två standardpaket för badrumskommod, tvättställ och badrumsskåp med spegel till ett bra pris.

 

badrumsrenovering Stockholm

Pris: 9 500 kr

Paketpris för kommod 55 cm, handfat och spegelskåp

badrumsrenovering Stockholm

Pris: 12 500 kr

Paketpris för kommod 75 cm, handfat och spegelskåp

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Badrumsmöbler
Erbjudande: 20% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+