Förvaring

SKRÄDDARSYDD FÖRVARING FRÅN NEPAS

Vem drömmer inte om ett hem med ordning och reda? Förvaring är A och O för att få harmoni i hemmet. Hos Nepas kan du måttbeställa förvaringslösningar så att de passar din bostad och dina behov perfekt.

Vi tillverkar alla garderober, förvaringsskåp, och skjutdörrar i egen fabrik efter dina mått i slitstarka material och till ett rimligt pris.Du kan välja garderober och skåp i solid trä eller lackad mdf i valfri kulör. Vi har även en rad olika laminat att välja mellan.

 

FÖRVARINGSSKÅP

Vill du ha platsbyggd förvaring med sittbänk i hallen? Eller garderober och skåp med luckor i sovrummet eller i barnens rum? Vi har ett brett sortiment av olika luckor och dörrar. Kombinerat med rätt handtag skapar vi rätt stil på förvaringen så att den passar övrig inredning i ditt hem.

 

GARDEROBER MED SKJUTDÖRRAR

Vi har flera olika designutföranden på våra skjutdörrar så att du kan hitta en stil som passar in i ditt hem. Vi tillverkar skjutdörrarna efter de mått som du önskar för att utnyttja ytan i rummet maximalt.

 

WALK-IN-CLOSET

Att en egen walk-in-closet står högt upp på mångas önskelista är lätt att förstå. Du får en garderob med utmärkt överblick och en lyxig känsla.Har du ett lite större sovrum där du kan viga en del av rummet åt klädförvaring så kan Nepas hjälpa dig att förverkliga din garderobsdröm.

Vi har de garderobslösning som behövs och guidar dig så att inredningen blir både funktionell och inspirerande. Komplettera med speglar och belysning för att skapa den rätta känslan.

 

FÖRVARA SNYGGT

Förvaring kan låta tråkigt, men inte till utseendet! vi har förvaring för alla rum och stilar. höga skåp, låga bänkar, vägghängda hyllor, öppen förvaring och stängd.Känner du dig osäker på vad som skulle vara rätt för dig? tveka inte att höra av dig till oss så hjälper vi dig vidare!

Se till att välja ett förvaringsskåp baserat på vad du har tänkt att förvara. Är du ute efter att gömma undan saker bör du satsa på ett förvaringsskåp med skåpsdörrar och dold förvaring. För dig som exempelvis vill ha god översikt över din förvaring är ett förvaringsskåp med öppna hyllplan ett utmärkt val.

För dig som bor litet och trångt kan du spara mycket golvyta genom att bygga förvaring på höjden. Om takhöjden tillåter, satsa gärna på ett högt och smalt förvaringsskåp.vi erbjuder förvaringsskåp för allt ifrån det klassiska och stilrena hemmet, till det moderna, lantliga eller retroinspirerade.Hos oss hittar du även förvaringsskåp för badrum, samt förvaringsskåp till enté- och hallutrymmen.välkommen att utforska vårt breda utbud och hitta just dina favoriter. Ett bra förvaringsskåp är det som är anpassat efter dina önskemål och behov.

 

BILLIGA FÖRVARINGSSKÅP I SMARTA OCH SMAKFULLA DESIGNER

Förvaring ska vara både snygg funktionell och snygg. vi erbjuder förvaringsskåp i olika utföranden och storlekar så att du kan hitta ett som passar just dig och ditt hem. välj mellan stora och små förvaringsskåp , samt förvaringsskåp på hjul och förvaringsskåp med lås.

 

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Förvaring
Erbjudande: 20% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+