Förvaring

SKRÄDDARSYDD FÖRVARING FRÅN NEPAS

Vem drömmer inte om ett hem med ordning och reda? Förvaring är A och O för att få harmoni i hemmet. Hos Nepas kan du måttbeställa förvaringslösningar så att de passar din bostad och dina behov perfekt.

Vi tillverkar alla garderober, förvaringsskåp, och skjutdörrar i egen fabrik efter dina mått i slitstarka material och till ett rimligt pris.

Du kan välja garderober och skåp i solid trä eller lackad mdf i valfri kulör. Vi har även en rad olika laminat att välja mellan.

 

FÖRVARINGSSKÅP

Vill du ha platsbyggd förvaring med sittbänk i hallen? Eller garderober och skåp med luckor i sovrummet eller i barnens rum? Vi har ett brett sortiment av olika luckor och dörrar. Kombinerat med rätt handtag skapar vi rätt stil på förvaringen så att den passar övrig inredning i ditt hem.

 

GARDEROBER MED SKJUTDÖRRAR

Vi har flera olika designutföranden på våra skjutdörrar så att du kan hitta en stil som passar in i ditt hem. Vi tillverkar skjutdörrarna efter de mått som du önskar för att utnyttja ytan i rummet maximalt.

 

WALK-IN-CLOSET

Att en egen walk-in-closet står högt upp på mångas önskelista är lätt att förstå. Du får en garderob med utmärkt överblick och en lyxig känsla.

Har du ett lite större sovrum där du kan viga en del av rummet åt klädförvaring så kan Nepas hjälpa dig att förverkliga din garderobsdröm. Vi har de garderobslösning som behövs och guidar dig så att inredningen blir både funktionell och inspirerande. Komplettera med speglar och belysning för att skapa den rätta känslan.

 

Erbjudande: 30% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+