Förvaringsskåp

FÖRVARINGSSKÅP

Förvaringsskåp, Vill du ha platsbyggd förvaring med sittbänk i hallen? Eller garderober och skåp med luckor i sovrummet eller i barnens rum? Vi har ett brett sortiment av olika luckor och dörrar.

Kombinerat med rätt handtag skapar vi rätt stil på förvaringen så att den passar övrig inredning i ditt hem.

 

BILLIGA FÖRVARINGSSKÅP I SMARTA OCH SMAKFULLA DESIGNER

Förvaring ska vara både snygg funktionell och snygg. Vi erbjuder förvaring i olika utföranden och storlekar så att du kan hitta ett som passar just dig och ditt hem.

Vi hjälper dig att organisera ditt hem med både mindre och större lösningar till hemmets alla rum. Du kan välja att visa dina saker med öppen förvaring, eller dölja dem och skapa ordning med dörrar – eller kanske både och.

Vi har ett brett utbud för alla stilar och plånböcker. Hos oss hittar du även förvaring för badrum, samt till enté- och hallutrymmen.

Välkommen att utforska vårt breda utbud och hitta just dina favoriter. Ett bra förvaringsskåp är det som är anpassat efter dina önskemål och behov.

Här kommer du garanterat kunna hitta förvaring som passar till just ditt hem. Vi har moderna, klassiska, trendiga och praktiska förvaring att enkelt inreda hemmet med.

Välkommen in och prata förvaring med oss!

 

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Erbjudande: 20% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+