Garderober med Skjutdörrar

GARDEROBER MED SKJUTDÖRRAR

Vi har flera olika designutföranden på våra skjutdörrar så att du kan hitta en stil som passar in i ditt hem. Vi tillverkar skjutdörrarna efter de mått som du önskar för att utnyttja ytan i rummet maximalt.

Drömmer du om en fantastisk garderob i en snygg design som passar ditt hem perfekt? Hos Nepas får du förvaringslösningar som matchar dina behov och din bostad perfekt – alla garderober och skjutdörrar tillverkas efter dina mått för att utnyttja utrymmet i ditt hem optimalt.

En häftig garderob handlar om mer än bara en förvaringsplats för dina saker. Vi erbjuder geniala garderobslösningar som ger harmoni, ordning och överblick i hela hemmet. Och som samtidigt ser otroligt bra ut!

Det finns en del att tänka på när man ska köpa en garderob. I vilket rum ska garderoben stå? Ska den ha vanliga skjutdörrar? Vilken inredning och vilka tillbehör ska jag välja? Vår inredare hjälper dig att hitta svaren på dessa frågor så att du får en drömgarderob som är exakt anpassad till dina behov.

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Erbjudande: 20% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+