Köksbilder

KÖKSBILDER

Köksbilder – Köksinspiration, få inspiration till ditt nya kök

Vår vision är att erbjuda dig som kund ett skräddarsytt kök helt anpassat efter dina önskemål till ett rimligt pris. Med en egen modern fabrik har vi möjligheten att bygga köket i de mått, kulör och material som du önskar. Anpassningarna gör att du som kund optimerar din köksyta och får mycket kök för pengarna.

Nepas har ett brett sortiment av skåpluckor, bänkskivor och tillbehör som gör att vi kan skapa kök i modern, traditionell eller klassisk stil. Tillsammans skapar vi ditt drömkök.

Som standard i våra skåp har vi lådor och gångjärn från kvalitetsmärket Blum och deras eleganta system Legrabox. Alla våra skåp och lådor kommer med dämpad stängning.

Hos Nepas kan du som kund känna dig trygg hela vägen från idé till färdiginstallerat kök. Våra erfarna köksarkitekter hjälper dig att designa ett kök som både är funktionellt, ergonomiskt och som uppfyller dina krav och önskemål. Köksrenovering Stockholm kök.

Leveranstiden för våra kök ligger på ca 5 veckor. Innan det är dags att beställa köket gör vi alltid ett hembesök för kontrollmätning.

 
Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Köksbilder – Köksinspiration,få inspiration till ditt nya kök

Vi lämnar 10 års funktionsgaranti på skåpstommar, lådor och gångjärn.
Erbjudande: 20% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+