Kökshandtag

HANDTAG OCH KNOPPAR TILL KÖK

Kökshandtag, Handtag och knoppar sätter prägeln på ditt kök och genom att välja olika material och former kan du snabbt förändra uttrycket i rummet.

Vi har ett brett utbud av olika beslagsmodeller och material och oavsett om du är ute efter en klassisk, romantisk eller mer minimalistisk stil på handtaget så har vi en passande modell.

 

HANDTAGSLÖST

Vill du ha ett helt handtagslöst kök så erbjuder vi även pushopen-funktioner till skåp och luckor. Vi kan även göra helt infrästa grepp i luckan eller grepplister i lackad metall av valfri kulör.

 

OLIKA MATERIAL

Nepas följer de rådande inredningstrenderna och hos oss kan du hitta handtag och knoppar i olika material som krom, matt krom, mässing, rostfritt, aluminium, trä och plast. Vi samarbetar med väletablerade varumärken som Beslagdesign och Theofils. Här kan du se ett urval av våra kökshandtag.

God service är en självklarhet och vi finns med dig som kund genom hela köpprocessen från idé till leverans. Tillsammans utarbetar vi ett offertförslag där vi tar fram en tredimensionell inredningspresentation för att du ska få en tydlig bild av hur slutresultatet kommer att se ut.

Vi har showroom på Frejgatan 20 i Stockholm där delar av vårt stora sortiment finns utställt. Välkommen in och titta på våra visningskök, badrum och garderobslösningar!

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Kökshandtag
Erbjudande: 20% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+