Köksinredning

KÖKSINREDNING

I ditt nya fina kök vill du självklart även att skåpens- och lådornas insida ska hålla samma fina standard som det övriga köket.

Vad ska man ha för inredning i skåpen och lådorna för att köket ska bli komplett och så praktiskt som möjligt? Våra kökplanerare hjälper dig att hitta den optimala köksinredningen som passar dig och ditt kök bäst.

 

ORDNING OCH ÖVERBLICK I SKÅP OCH LÅDOR

Med rätt lådinredning skapar du ett praktiskt kök där det är lätt att få en bra överblick och ordning bland kastruller, köksredskap och bestick. Välj mellan snygg metallinredning eller lådinsats helt i trä för att förhöja kvalitetskänslan i köket ytterligare.

Nepas har ett stort sortiment av olika låd- och skåpsinredningar, besticksinsatser, kryddhållare och knivblock etc. Vi har även smarta lösningar för hörnskåp så som hörnkaruseller i olika modeller för att utnyttja utrymmet kökhörnen på ett optimalt sätt.

För att lätt komma åt och förvara specerivaror i köket har vi även praktiska skåpsutdrag för högskåp, eller bänkskåp.

Inte att förglömma är en bra källsortering. Varje kök behöver ha en välfungerande plats för källsortering med rymliga kärl att slänga sina sopor i. Vi säljer bl.a Blums Legrabox.

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Köksinredning
Erbjudande: 20% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+