Montering

Vi kan hjälpa till med all montering

Vi kan både hjälpa till att montera ner ditt gamla kök eller badrum vid samt installera ditt nya kök, badrum och förvaring.

Installationen sköts av vår samarbetspartner sedan många år – Palma Totalentreprenad AB som tryggt och snabbt och med stor noggrannhet monterar alla våra inredningar.

Palma Totalentreprenad AB är ett auktoriserat VVS-företag med behörighetsbevis för både våtrum och elinstallationsarbeten och har utnämnts som rekommenderat företag 5 år i rad av Reco.se.

Anlita Nepas kök och inredning AB för professionell och ansvarsfull hjälp Badrumsrenovering eller Köksrenovering?

Vi tar hand om hela arbetet- från rivning till nytt färdigt projekt så att du kan koppla av. Önskar du att du kunde ägna lite mer tid åt familjen, vännerna och dina fritidsaktiviteter, i stället för alla tråkiga måsten så som nybyggnation och renovering?

Vänd dig i så fall till oss på Nepas kök och inredning AB!

Vi arbetar i hela Stockholm och hjälper dig att få ett nytt fint kök, vare sig det handlar om att riva ut allt och göra en totalrenovering eller att byta ut till exempel bänkar eller köksluckor.

Vi hjälper dig hela vägen, från planering och tips och råd till det praktiska arbetet. Något av det viktigaste att tänka igenom är att det blir en praktisk planlösning, med placering av spis, diskbänk, arbetsbänk, skafferi och kyl/frys så att det blir ett smidigt arbetsflöde.

Vi tar hand om om din köksrenovering hela vägen in i mål. Era specifika projektledare finns med från dag ett och genom hela köksrenoveringen. Vårt breda tjänsteutbud och flexibilitet gentemot våra kunder har gjort oss till en ofta anlitad aktör med nöjda kunder i hela Storstockholmsregionen.

Testa oss du också! Vi arbetar med allt från hyresrätter och mindre lägenheter till större radhus och villor. Kontakta oss redan idag och berätta om ditt projekt så återkommer vi med en kostnadsfri offert helt utan förpliktelser.

Du kan även höra av dig om du vill ta del av våra referenser. Vi återkommer inom kort med exempel på ett antal arbeten som kan vara relevanta för dig.

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Montering
Erbjudande: 20% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+