Om oss

Välkommen till Nepas Kök och Inredning AB

Vi är ett litet familjeföretag med rötterna i Norge som har levererat kvalitetskök sedan 2002. Vår branscherfarenhet stäcker sig dock betydligt längre tillbaka än så. Med en lång hantverkstradition och en stark känsla för nordisk design har företaget vunnit pris för både god kvalitet och gott ledarskap. Sedan 2014 kan vi även erbjuda Nepas kök i Sverige.

 

I egen modern fabrik producerar vi all vår inredning från grunden. Vi tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik.

 

God service är en självklarhet och vi finns med dig som kund genom hela köpprocessen från idé till leverans. Tillsammans utarbetar vi ett offertförslag där vi tar fram en tredimensionell inredningspresentation för att du ska få en tydlig bild av hur slutresultatet kommer att se ut.

 

Vi har showroom på Frejgatan 20 i Stockholm där delar av vårt stora sortiment finns utställt. Välkommen in och titta på våra visningskök, badrum och garderobslösningar!

 

Erbjudande: 20% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+