Vitvaror

VITVAROR FRÅN KÄNDA VARUMÄRKEN

Hos Nepas hittar du vitvaror från kända varumärken som till exempel Siemens och Bosch. Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser på vårt breda sortiment av attraktiva produkter med den senaste tekniken som lever upp till dina önskemål och krav.

 

FÖRDELAR MED ATT KÖPA VITVAROR HOS NEPAS

Vi har stor produktkännedom och kan hjälpa dig att välja exakt de vitvaror som matchar dina behov.

När vi ritar våra kök har vi både design och funktionalitet i åtanke. På så sätt kan du vara trygg med att sakerna passar ihop och att du kan utnyttja dina möjligheter optimalt.

Hos Nepas hittar du alla vitvaror till ditt kök och badrum – diskmaskin, kaffemaskin, kyl och frys, spishäll, ugn och mikrovågsugn, köksfläkt, vinkyl, tvättmaskin och torktumlare.

 

SENASTE TEKNIKEN

Dagens moderna inbyggnadsugnar har många tekniska finesser för såväl matlagning som rengöring med många avancerade funktioner. Välj den variant som passar dig och din matlagning bäst. Många av våra inbyggnadsugnar är enkla att rengöra tack vare pyrolys, katalys eller ångrengöring.

Vi har allt från traditionella till toppmoderna spisar med smarta och avancerade funktioner, allt för att du ska hitta en spis som passar dig. Idag har de flesta spisar induktionshäll eller keramikhäll, men du hittar även den klassiska varianten av spis i vårt sortiment.

 
Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Vitvaror – Köksrenovering Stockholm

Vi lämnar 10 års funktionsgaranti på skåpstommar, lådor och gångjärn.
Erbjudande: 20% rabatt på snickeri. Ring oss redan idag på tfn: 08-120 582 00 ellerklicka här för att kontakta oss.
+