Renovering av kök och badrum

Köksrenoveringar i toppklass

Renovering av kök och badrum, Köket beskrivs ofta som hemmets hjärta. Det är här familj och vänner samlas för att umgås och återhämta sig från dagens bestyr. Vi på Nepas vet hur mycket ditt kök betyder för dig. Därför levererar vi bara kök av högsta kvalitet – anpassade till just din livsstil.

Oavsett om din köksrenovering känns som en övermäktig utmaning eller springer ur en färdig idé så är vi med dig från början till slut. Våra duktiga köksdesigners hjälper dig gladeligen fram i djungeln av köksluckor och spishällar. Med vassa pennor skissar de upp ditt nya kök precis som du vill ha det. När ritningen väl ligger på bordet kommer våra professionella hantverkare hem till dig för att påbörja förvandlingen av ditt kök.

Delge oss dina idéer och önskemål

Badrummet utgör ett av de största och mest kostsamma ingreppen i en renovering. Därför är det viktigt att tänka på valet av leverantör. Palma är medlemmar i både BKR och PER och garanterar kvalitet, från rivning till färdig fogat kakel.
 
En ny badrumsinredning innebär makalöst glänsande kakelytor, ett skinande handfat med blänkande vattenkran, en ren och hygienisk dusch och WC… Visst låter det frestande?
 

Badrums renovering är det inget man gör ofta eller varje år. Med bra kvalité och funktionellt badrum kan du vara nöjd många, många år. När det gäller badrumsrenovering är det viktigast att allt görs på rätt sätt. Under badrumsrenovering är inga misstag tillåtna Vi på Palma Totalentreprenad AB följer BKRs lagar. Vi har aldrig haft några reklamationer på renoveringar av badrum. Det viktigaste är att innan renoveringen börjar att välja vilka badrums möbler och inredning man ska ha.

Renovering av kök och badrum i Stockholm med omnejd.

08-120 582 00

Frejgatan 20
113 49 Stockholm

info@nepas.se

Öppettider

Måndag
10:00 - 18:00
Tisdag
10:00 - 18:00
Onsdag
10:00 - 18:00
Torsdag
10:00 - 18:00
Fredag
10:00 - 18:00
Lördag
11:00 - 15:00
Söndag
11:00 - 15:00

Nepas – det trygga valet inom köksrenovering i Stockholm

KÖKSLUCKOR

Modellen och materialet på köksluckan är oftast det första valet som görs i planeringen av det nya köket.

KÖKSINREDNING

I ditt nya fina kök vill du självklart även att skåpens- och lådornas insida ska hålla samma fina standard som det övriga köket.

KÖKSHANDTAG

Handtag och knoppar sätter prägeln på ditt kök och genom att välja olika material och former kan du snabbt förändra uttrycket i rummet.

BÄNKSKIVOR

Näst efter köksluckan så är bänkskivan det som har störst betydelse för kökets design och utseende.

DISKHOAR OCH BLANDARE

Diskho och blandare sätter den slutliga touchen på köket. Idag har du alla möjligheter att inreda ditt kök personligt med hoar och köksblandare i olika färger och funktioner.

VITVAROR

Hos Nepas hittar du vitvaror från kända varumärken som till exempel Siemens och Bosch.

BADRUMSMÖBLER

Det finns mycket att välja bland när det kommer till badrumsinredning och det kan vara svårt att bestämma sig för en passande stil.

FÖRVARINGSSKÅP

Vill du ha platsbyggd förvaring med sittbänk i hallen? Eller garderober och skåp med luckor i sovrummet eller i barnens rum? Vi har ett brett sortiment av olika luckor och dörrar.

GARDEROBER MED SKJUTDÖRRAR

Vi har flera olika designutföranden på våra skjutdörrar så att du kan hitta en stil som passar in i ditt hem. Vi tillverkar skjutdörrarna efter de mått som du önskar för att utnyttja ytan i rummet maximalt.