Om köksrenovering Stockholm

Köksrenovering i Stockholm

Välkommen till Nepas Kök och Inredning AB

Vi är ett litet familjeföretag med rötterna i Norge som har levererat kvalitetskök sedan 2002. Vår branscherfarenhet stäcker sig dock betydligt längre tillbaka än så. Med en lång hantverkstradition och en stark känsla för nordisk design har företaget vunnit pris för både god kvalitet och gott ledarskap. Sedan 2014 kan vi även erbjuda Nepas kök i Sverige.

I egen modern fabrik producerar vi all vår inredning från grunden. Vi tillverkar skräddarsydda och prisvärda köks- badrums- och förvaringslösningar av hög kvalitet där varje kund och order är unik.

Kontaktinformation

Frejgatan 20, 113 49 Stockholm
info@nepas.se
08-120 582 00
Bild av Almira Raketic
Ekonomi ansvarig

Almira Raketic

E-post: info@nepas.se
Tfn: 070 76 16 732

Bild av Martin Anell
Säljare

Martin Anell

E-post: martin@nepas.se
Tfn: 076 297 76 23

Bild av Jan Andersson
Säljare

Jan Andersson

E-post: jan@nepas.se
Tfn: 073 419 96 78

God service är en självklarhet och vi finns med dig som kund genom hela köpprocessen från idé till leverans. Tillsammans utarbetar vi ett offertförslag där vi tar fram en tredimensionell inredningspresentation för att du ska få en tydlig bild av hur slutresultatet kommer att se ut.

Vi har showroom på Frejgatan 20 i Stockholm där delar av vårt stora sortiment finns utställt. Välkommen in och titta på våra visningskök, badrum och garderobslösningar! Boka ett första möte för genomgång av ditt projekt 

Tiderna Förändras, Modet Växlar Och Nya Synsätt På Boendet Gör Sig Gällande

I synnerhet svenska formgivare har utvecklat ett fullkomligt nyskapande kökskoncept som har lett till ökade ergonomiska och funktionella variationsmöjligheter.Det är numera fritt fram för var och en att använda köket på sitt sätt, tack vare detta innovativa multifunktionskoncept. Numera ser Nepas designers köket som ett nytt sorts rum, dock utan att för den skull kompromissa angående kvalitet, tillförlitlighet och praktiska lösningar.

Badrum Från Nepas

Badrumsrenovering Stockholm, badrummet har fått alltmer betydelse i hemmet och är idag ett rum vi vill trivas i och njuta av och som vi faktiskt spenderar mycket tid i. Vi vill gärna att badrummet både är praktiskt, harmoniskt och vackert.

Badrummet ska fungera för alla i hushållet och ytan är oftast begränsad. Därför är planeringen av badrummet extra viktig. Hos Nepas finns erfaren personal som utifrån dina visioner hjälper dig att skapa det badrum som både ryms i din budget och som du kommer att kunna trivas i många år framöver.

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB
Vi är ett tryggt alternativ när det gäller köksrenovering i Stockholm! Kontakta oss
Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya. Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se