Lite tips inför en köksrenovering

Lite tips inför en köksrenovering!

1. Nytt kök med smarta och funktionella lösningar.
Alla vi behöver ett kök med smarta lösningar. Det känns att hur mycket el uttag man lägger att de alltid är för få. Det finns ganska fina eluttag man kan ha i köket så att de inte sticker ut, fråga alltid din köksarkitekt eller googla runt lite. Vet du vart du ska ha dina eldrivna apparater i köket?

2. Förvaring i köket
När du planerar ditt kök, planera att det finns gott om utrymme med förvaring. Varför inte en extra låda som är lite gömd? Gömd förvaring som du inte vil att det ska synas är bra att ha i sitt kök. Tänk noga igenom all förvaring som du behöver i ditt kök. Du kanske tycker om öppenförvaring också det kan vara fint att ha med i nya köket. Mjukstängande luckor och lådor, då släpper man lådan och de självstänger sig mjukt.

3. Arbetsytor
Hur stort utrymme behöver man egentligen till arbetsytan i köket? En sak är säker hur mycket yta man än har den är alltid för liten känns det som. Men man ska alltid tänka på vad ska man använda arbetsytan till bara lagning av mat eller ska man baka i köket mycket? Den som har mycket maskiner i köket ska absolut ha en stor arbetsyta för att få plats för de. En genomtänkt planering ger plats för det som behövs i nya köket.

4. Skafferi
Om man har plats till ett skafferi i nya köket varför inte. Men då skulle det vara bra att bygga ett skafferi i hörnet, det tar inte mycket plats och så sparar man på själva materialet som behövs att bygga. Skafferiet ska man inte bygga för små, den ska helst vara så pass stor att du kan gå in i den.

5. Planlösning
Planlösning i köket är individuellt. Vilken planlösning som passar dig beror helt enkelt på hur många ni är, era levnadsvanor men också vad ni tänker göra i ert nya kök. Du kan alltid utgå från nuvarande kök vad tycker du om i den, vad du inte tycker om. Vad du vill förändra i nya köket.

6. Budget
Vad ska jag lägga ut som budget i mitt nya kök?
Vilka delar är viktiga i det nya köket?
Man ska tänka på alla bitar från materialet till arbetskostnaden.

 

Lite tips inför en köksrenovering

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Kontaktinformation

Postadress
Frejgatan 20
113 49 Stockholm

Besöksadress
Frejgatan 20
113 49 Stockholm

Telefon: 08-120 582 00

E-post: info@nepas.se

Webbsida: www.nepas.se

Öppettider
Måndag—fredag: 10.00 – 18.00
Lördag & söndag: 11.00 – 15.00

Lite tips inför en köksrenovering
kök

kök

Prisvärda kök

Om du har bestämt dig för att förnya något i ditt hem, varför inte börja i köket? Det är rummet där familjen vistas på morgonen och en stor del av eftermiddagen och kvällen, när man har kommit hem från jobbet respektive skolan. Därför gör ett byte i köket stor effekt. Det kan ske på olika sätt, beroende på lust och ekonomiska tillgångar. Det enklaste sättet att skapa prisvärda kök är att måla hela köket i en annan färg eller färgskala.

Att måla om köket gör susen- och det till ett skäligt pris

Det går snabbt, fast det behövs ett fullgott underarbete, om resultatet ska bli professionellt. Andra knep för prisvärda kök: Byt gardiner och annat i textil, köp nya snygga tallrikar, några formsäkra ljusstakar eller vad du känner för. Det är förvånande att så små detaljer, om de är välvalda, kan sätta nya accenter. Dessa kan i sin tur framhävas av en skicklig belysning.

Det finns fler sätt att skaffa sig prisvärda kök

Vill du lägga ner litet mer resurser, kan det vara en lösning att byta köksluckor. Det går utmärkt med färdiga, om ditt kök är måttanpassat. Annars gäller måttbeställda skåpluckor. I båda fallen har du verkligen mycket att välja på. Och ditt kök byter ansikte på ett enkelt och prisvärt sätt.
Kanske har du tänkt dig större förändringar i ditt kök. Då kan vi på Nepas rekommendera en bland våra många utmärkta köksinredningar.

De blir självfallet en bra bit mer kostsamma än ovanstående förslag, men ändå väldigt prisvärda eftersom du inte bara får luckor, utan så mycket mer!

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas

Köp kök i Stockholm

Köp kök i Stockholm

Köp kök i Stockholm tar bäst sin början just i Stockholm! Nämligen på Frejgatan 20, där Nepas kök har sina utställningsrum.

Där kan våra kunder se sig omkring, jämföra, känna efter vilka köksmodeller som passar dem bäst, diskutera det slutliga valet med familjen och komma fram till vilket av våra praktiska designkök det blir.

Här kan du även anlita en uppskattad tjänst som Nepas kök tillhandahåller:

Anlita en erfaren köksexpert, ett proffs från planering till färdigställning av ditt nya kök

Att ha en van och kunnig rådgivare som du kan fråga allt du undrar om i samband med ditt blivande kök, kommer att vara en stor lättnad för dig.

Köpa kök Stockholm innebär att du slipper felinvesteringar. Allt du handlar, kommer att få sin givna, praktiska plats i ditt kök därhemma. Planeringen stämmer till punkt och pricka. Varken mer eller mindre.

Köpa kök Stockholm innebär även en budgetering som håller sig inom ramarna du sätter

När du, hela tiden med din rådgivares hjälp, har kommit fram till val av köksmodell, vilken utrustning i form av maskiner som ska ingå, när färgval är gjort och alla uträkningar angående modulernas placering i rummet stämmer, är det dags att bevittna hur ditt nya kök, ditt köpa kök Stockholm, tar form i ditt hem.

Det är en spännande process som du har möjlighet att genomföra med Nepas logistikservice, som garanterat verkställer leveransen av dina köp helt till din belåtenhet.

När köksmodulerna väl är framme hos dig, kan du, om du vill, även anlita oss för att bygga upp köket, ansluta spis och diskmaskin och göra klart så att det

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Renovera kök

Renovera kök

Även den hemmablinde upptäcker en ljus sommardag, att köksskåpen är nötta och takets ursprungligen vita färg har börjat skifta i gulgrått. Solljuset avsöjar obarmhärtigt alla skavanker som du hittills aldrig har tänkt på, ja inte ens sett. Med andra ord: dags för att renovera kök.

Att renovera kök är ett kreativt projekt.

Det kan göras helt genomgripande: då river man ut allt det gamla och satsar på en helt ny inredning.
Inspiration får du genom Nepas kökskatalog på nätet, där du hittar de finaste kök du kan tänka dig
Är du förtjust i skandinavisk modern stil? Välj då bland Selma Dalbo, Selma Folloveien, Selma Gartnerlökke, Selma Kolbotn, Showroom, Siggerud och Solhaugveien.

Kanske har du en romantisk ådra och föredrar traditionell skandinavisk stil.

Då kommer Nygårdsveien att falla dig i smaken.
Om du inte tänder på skandinavisk stil – då kanske det blir ett oslagbart elegant italienskt designkök?
Köken Astro, Azimut, Capri Ischia, Cuba, Fusion, Giamaica Ibiza, Gloss, Jeans, Luxor, Mito, Seta, Stella, Trapezio och Zenit är exempel på den berömda italienska formgivningen. Lugna, släta ytor i ljusa och naturfärgade nyanser är en fröjd för ögat. Design, funktion, material och färgskala- allt andas harmoni och vid blotta åsyn av alla dessa tidlöst moderna köksmiljöer känner du direkt att du och familjen kommer att trivas i det nya köket den dagen din dröm har blivit verklighet och rummet står färdigt i all sin perfektion.

Renovera kök innebär njutningen att välja och sammanställa skåp, vitvaror, spis och ugn, sittplats med bord och stolar, kanske en köksö med höga pallar och allt annat som familjen önskar sig för att köket ska bli till en ombonad plats, husets hjärta, där alla samlas och trivs. Här lagar och intar man sina måltider, berättar och diskuterar dagens händelser eller ägnar sig åt tidsfördriv. Familjen kan äntligen vila ut efter dagens vedermödor.
Och visst känns det underbart att njuta av resultatet av att renovera kök när allt är klart!

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Köp komplett kök

Köp komplett kök i Stockholm

Är du ute efter att köpa komplett kök har du kommit precis rätt!

Nepas är företaget som är specialiserat på alla sorters köksmöbler: under- och överskåp, arbetsbänkar i olika material, köksbord och stolar, skåp och allt annat i möbelväg som kan behövas i ett kök.

Dessutom skaffar vi fram elektroartiklar och vitvaror enligt dina önskemål så att ditt kök blir precis som du har tänkt dig.

Ditt drömkök väntar på dig – hos Nepas

Köpa komplett kök kan betyda två olika sätt: Antingen väljer du själv bland vårt ovanligt stora utbud och sätter ihop ditt eget drömkök, precis som vi beskrev här ovan.

Den andra möjligheten består i att helt enkelt köpa komplett kök i form av ett färdigt paket. Det går snabbt och är smidigt- men blir inte lika personligt som köket du själv sammanställer.

Välj din köksinredning efter eget huvud eller köp ett färdigt kökspaket

Vad du än bestämmer dig för, kommer du att få ett elegant designat, visuellt tilltalande kök.
Formgivningen kan vara exklusivt italiensk eller solitt skandinavisk.

Kvalitén på våra prisvärda kök är oslagbar. Välkommen att övertyga dig själv på Frejgatan 20 i Stockholm, där Nepas stolt presenterar sina exklusiva show-rooms!

Där kan du också träffa vår köksfackman som gärna hjälper dig vidare med alla slags frågor som har med köksinredning att göra.

Med honom kan du ge dig in i en diskussion om hur du placerar ut köksinredningen i ditt kök, vad du väljer i köksmaskinväg för att täcka just dina behov, vilka material som passar, hur du bäst kombinerar färger till en harmonisk helhet……

Att Köpa komplett kök hos Nepas innebär trygghet och lyckat resultat till riktigt bra priser!

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Köp komplett kök

Köksluckor

Köksluckor

Om du har bestämt dig för att göra något åt ditt kök, förnya, byta, göra om, anpassa köket till moderna normer, njuta av nya färger och former- mycket bra! Det kan dock finnas vissa hinder att ge sig i kast med denna inspirerande uppgift, och det är den alltför tunna plånboken. Misströsta inte! Det finns nämligen ett mycket prisvärt sätt att förnya ditt kök- och det stavas köksluckor.

Byt ut dina köksluckor – och ditt kök byter ansikte!

Om dina luckor är måttanpassade, är det en enkel match. Du bestämmer dig för antingen moderna och släta köksluckor, som är lätta att hålla rena eller för en traditionell stil med lister som bildar en ram eller spegel. En annan möjlighet är inglasade luckor i överskåpen, och köket verkar större.

Gemensamt för alla lösningar är att du kan ståta med ett praktiskt taget nytt kök

Och detta till ett pris som är anpassat även till en begränsad ekonomi!
Ligger det till så att dina köksmoduler inte är måttanpassade, går det naturligtvis att tillverka köksluckor till ditt kök. Men då blir det självklart till ett annat pris.
Vad det än blir- kan du åstadkomma ändring inte bara genom annan design på luckorna, utan naturligtvis även med färger. Här finns alla möjligheter att variera så att ditt gamla kök är ett minne blott. Om du vill få förhandsintryck innan du ger dig in på byte av köksluckor, kika på nätet på www.nepas.se eller kom till Frejgatan 20 i Stockholm, där du får en utmärkt överblick över de många möjligheter till byte som står till ditt förfogande.
Vi rekommendera även att du försäkrar dig om Nepas´ kvalitet!
Se på www.reco.se/nepas-kok-och-inredning

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Köksluckor måttbeställda

Köksluckor måttbeställda

Köksluckor måttbeställda i Stockholm

Det går mode i kök, precis som i allt annat. Än är det modern köksdesign med släta, lättorkade ytor som gäller.
Än tilltalar gammaldags köksmodeller, som när man satt och åt dillkött med kokt potatis i mormors kök. Kanske med inlagt gurka. Ett sådant kök är en trygg plats där alla känner sig hemma. Det är främst köksluckorna som ger köket karaktär. Lätta att byta- om de är måttanpassade. Har du ett rejält, inbyggt kök som har 60 – 100 år på nacken, har luckorna knappast standardmått.

I ett äldre, platssnickrat kök gäller köksluckor måttbeställda

Om ett sådant kök ska förnyas, behåller du med fördel de massiva träunder- och överskåpen och byter endast ut luckorna mot köksluckor måttbeställda. Ditt kök byter ansikte på ett enkelt, dammfritt sätt och går att använda hela tiden under själva bytet, vilket inte är fallet när det gamla köket rivs och ett nytt byggs in. Med måttbeställda köksluckor slår du flera flugor med en smäll:

För det första är köksluckor måttbeställda gynnsamt för miljön och för det andra för din ekonomi

När du och familjen har kommit överens om hur köksluckor måttbeställda ska se ut och för vilken färg ni fastnade, beställer ni dem. En erfaren snickare tar hand om beställningen och måttanpassar dem precis, även om köksluckornas mått avviker en smula från varandra. Det är ju bara naturligt när det gäller hantarbete!
När de sedan är färdiga och levererade, tar det inte lång tid att hänga upp dem och kökets ansiktslyft är genomfört, helt smärtfritt! Mysfaktorn av familjens kök har ökat markant. Och ditt stadiga platssnickrade träkök står sig utmärkt till nästa luckbyte!

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Måttanpassade kök

Måttanpassade kök

Hur ska ditt nya kök inredas?

Ifall att du redan har konkreta föreställningar om ditt måttanpassade kök, tala med din köksplanerare, som naturligtvis ska vara delaktig i dina överläggningar och planer från första början!

På så sätt kan ni bli ett samspelt team som tar hand om dina idéer, önskemål och behov.

Ni tillsammans passar in alla köksmoduler in i ditt måttanpassade kök så att resultatet blir exakt som du har tänkt dig.

Din rådgivare är expert och din samarbetspartner vid planering av ditt måttanpassade kök

Har du redan tänkt på vilka färger som skulle vara optimala samt passa ihop med din köksvision?

Hur matchar du kulörer för köksmöbler, golv, väggar och tak?

Vilka elektro- och vitvaror ska ingå i ditt drömkök och hur planerar du en rationell och praktisk placering av de valda modulerna i rummet som står till förfogande?

I ditt måttanpassade kök finns det inga outnyttjade utrymmen

Om du vill ta med sådant du har i ditt nuvarande kök eller redan har konkreta önskemål angående ditt nya kylskåp, frys, spis och spisfläkt, är det av fördel om vi får reda på det så tidigt som möjligt.

Tala också om när ska ditt nya kök ska levereras!

Vidare är det viktigt att du har en föreställning om kostnaden för ditt nya kök.

Om du har satt en tydlig kostnadsgräns, tveka inte att informera oss om den.

Då kommer vi självklart att rätta oss därefter.

Ingen fundering eller fråga angående ditt måttanpassade kök är för liten eller för obetydlig för att tas upp tillsammans med din rådgivande köksexpert.

Var god och begär din termin för kostnadsfri och oförbindlig planering!

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Prisvärda kök

Prisvärda kök

Prisvärda kök
Om du har bestämt dig för att förnya något i ditt hem, varför inte börja i köket? Det är rummet där familjen vistas på morgonen och en stor del av eftermiddagen och kvällen, när man har kommit hem från jobbet respektive skolan. Därför gör ett byte i köket stor effekt. Det kan ske på olika sätt, beroende på lust och ekonomiska tillgångar. Det enklaste sättet att skapa prisvärda kök är att måla hela köket i en annan färg eller färgskala.

Att måla om köket gör susen- och det till ett skäligt pris
Det går snabbt, fast det behövs ett fullgott underarbete, om resultatet ska bli professionellt. Andra knep för prisvärda kök: Byt gardiner och annat i textil, köp nya snygga tallrikar, några formsäkra ljusstakar eller vad du känner för. Det är förvånande att så små detaljer, om de är välvalda, kan sätta nya accenter. Dessa kan i sin tur framhävas av en skicklig belysning.

Det finns fler sätt att skaffa sig prisvärda kök
Vill du lägga ner litet mer resurser, kan det vara en lösning att byta köksluckor. Det går utmärkt med färdiga, om ditt kök är måttanpassat. Annars gäller måttbeställda skåpluckor. I båda fallen har du verkligen mycket att välja på. Och ditt kök byter ansikte på ett enkelt och prisvärt sätt.
Kanske har du tänkt dig större förändringar i ditt kök. Då kan vi på Nepas rekommendera en bland våra många utmärkta köksinredningar.

De blir självfallet en bra bit mer kostsamma än ovanstående förslag, men ändå väldigt prisvärda kök eftersom du inte bara får luckor, utan så mycket mer!

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Köp kök i Stockholm

Köp kök i Stockholm

Köp kök i Stockholm tar bäst sin början just i Stockholm! Nämligen på Frejgatan 20, där Nepas kök har sina utställningsrum.

Där kan våra kunder se sig omkring, jämföra, känna efter vilka köksmodeller som passar dem bäst, diskutera det slutliga valet med familjen och komma fram till vilket av våra praktiska designkök det blir.

Här kan du även anlita en uppskattad tjänst som Nepas kök tillhandahåller:

Anlita en erfaren köksexpert, ett proffs från planering till färdigställning av ditt nya kök

Att ha en van och kunnig rådgivare som du kan fråga allt du undrar om i samband med ditt blivande kök, kommer att vara en stor lättnad för dig.

Köpa kök Stockholm innebär att du slipper felinvesteringar. Allt du handlar, kommer att få sin givna, praktiska plats i ditt kök därhemma. Planeringen stämmer till punkt och pricka. Varken mer eller mindre.

Köpa kök Stockholm innebär även en budgetering som håller sig inom ramarna du sätter

När du, hela tiden med din rådgivares hjälp, har kommit fram till val av köksmodell, vilken utrustning i form av maskiner som ska ingå, när färgval är gjort och alla uträkningar angående modulernas placering i rummet stämmer, är det dags att bevittna hur ditt nya kök, ditt köpa kök Stockholm, tar form i ditt hem.

Det är en spännande process som du har möjlighet att genomföra med Nepas logistikservice, som garanterat verkställer leveransen av dina köp helt till din belåtenhet.

När köksmodulerna väl är framme hos dig, kan du, om du vill, även anlita oss för att bygga upp köket, ansluta spis och diskmaskin och göra klart så att det

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Köp kök i Stockholm