Renovera kök

Renovera kök

Även den hemmablinde upptäcker en ljus sommardag, att köksskåpen är nötta och takets ursprungligen vita färg har börjat skifta i gulgrått. Solljuset avsöjar obarmhärtigt alla skavanker som du hittills aldrig har tänkt på, ja inte ens sett. Med andra ord: dags för att renovera kök.

Att renovera kök är ett kreativt projekt.

Det kan göras helt genomgripande: då river man ut allt det gamla och satsar på en helt ny inredning.
Inspiration får du genom Nepas kökskatalog på nätet, där du hittar de finaste kök du kan tänka dig
Är du förtjust i skandinavisk modern stil? Välj då bland Selma Dalbo, Selma Folloveien, Selma Gartnerlökke, Selma Kolbotn, Showroom, Siggerud och Solhaugveien.

Kanske har du en romantisk ådra och föredrar traditionell skandinavisk stil.

Då kommer Nygårdsveien att falla dig i smaken.
Om du inte tänder på skandinavisk stil – då kanske det blir ett oslagbart elegant italienskt designkök?
Köken Astro, Azimut, Capri Ischia, Cuba, Fusion, Giamaica Ibiza, Gloss, Jeans, Luxor, Mito, Seta, Stella, Trapezio och Zenit är exempel på den berömda italienska formgivningen. Lugna, släta ytor i ljusa och naturfärgade nyanser är en fröjd för ögat. Design, funktion, material och färgskala- allt andas harmoni och vid blotta åsyn av alla dessa tidlöst moderna köksmiljöer känner du direkt att du och familjen kommer att trivas i det nya köket den dagen din dröm har blivit verklighet och rummet står färdigt i all sin perfektion.

Renovera kök innebär njutningen att välja och sammanställa skåp, vitvaror, spis och ugn, sittplats med bord och stolar, kanske en köksö med höga pallar och allt annat som familjen önskar sig för att köket ska bli till en ombonad plats, husets hjärta, där alla samlas och trivs. Här lagar och intar man sina måltider, berättar och diskuterar dagens händelser eller ägnar sig åt tidsfördriv. Familjen kan äntligen vila ut efter dagens vedermödor.
Och visst känns det underbart att njuta av resultatet av att renovera kök när allt är klart!

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Skriv en kommentar