kök

kök

Prisvärda kök

Om du har bestämt dig för att förnya något i ditt hem, varför inte börja i köket? Det är rummet där familjen vistas på morgonen och en stor del av eftermiddagen och kvällen, när man har kommit hem från jobbet respektive skolan. Därför gör ett byte i köket stor effekt. Det kan ske på olika sätt, beroende på lust och ekonomiska tillgångar. Det enklaste sättet att skapa prisvärda kök är att måla hela köket i en annan färg eller färgskala.

Att måla om köket gör susen- och det till ett skäligt pris

Det går snabbt, fast det behövs ett fullgott underarbete, om resultatet ska bli professionellt. Andra knep för prisvärda kök: Byt gardiner och annat i textil, köp nya snygga tallrikar, några formsäkra ljusstakar eller vad du känner för. Det är förvånande att så små detaljer, om de är välvalda, kan sätta nya accenter. Dessa kan i sin tur framhävas av en skicklig belysning.

Det finns fler sätt att skaffa sig prisvärda kök

Vill du lägga ner litet mer resurser, kan det vara en lösning att byta köksluckor. Det går utmärkt med färdiga, om ditt kök är måttanpassat. Annars gäller måttbeställda skåpluckor. I båda fallen har du verkligen mycket att välja på. Och ditt kök byter ansikte på ett enkelt och prisvärt sätt.
Kanske har du tänkt dig större förändringar i ditt kök. Då kan vi på Nepas rekommendera en bland våra många utmärkta köksinredningar.

De blir självfallet en bra bit mer kostsamma än ovanstående förslag, men ändå väldigt prisvärda eftersom du inte bara får luckor, utan så mycket mer!

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas

Skriv en kommentar