Köksluckor måttbeställda

Köksluckor måttbeställda

Köksluckor måttbeställda i Stockholm

Det går mode i kök, precis som i allt annat. Än är det modern köksdesign med släta, lättorkade ytor som gäller.
Än tilltalar gammaldags köksmodeller, som när man satt och åt dillkött med kokt potatis i mormors kök. Kanske med inlagt gurka. Ett sådant kök är en trygg plats där alla känner sig hemma. Det är främst köksluckorna som ger köket karaktär. Lätta att byta- om de är måttanpassade. Har du ett rejält, inbyggt kök som har 60 – 100 år på nacken, har luckorna knappast standardmått.

I ett äldre, platssnickrat kök gäller köksluckor måttbeställda

Om ett sådant kök ska förnyas, behåller du med fördel de massiva träunder- och överskåpen och byter endast ut luckorna mot köksluckor måttbeställda. Ditt kök byter ansikte på ett enkelt, dammfritt sätt och går att använda hela tiden under själva bytet, vilket inte är fallet när det gamla köket rivs och ett nytt byggs in. Med måttbeställda köksluckor slår du flera flugor med en smäll:

För det första är köksluckor måttbeställda gynnsamt för miljön och för det andra för din ekonomi

När du och familjen har kommit överens om hur köksluckor måttbeställda ska se ut och för vilken färg ni fastnade, beställer ni dem. En erfaren snickare tar hand om beställningen och måttanpassar dem precis, även om köksluckornas mått avviker en smula från varandra. Det är ju bara naturligt när det gäller hantarbete!
När de sedan är färdiga och levererade, tar det inte lång tid att hänga upp dem och kökets ansiktslyft är genomfört, helt smärtfritt! Mysfaktorn av familjens kök har ökat markant. Och ditt stadiga platssnickrade träkök står sig utmärkt till nästa luckbyte!

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya.

Här hittar ni Palma – www.palmabygg.se

Boka ett möte med Nepas Kök och Inredning AB

Skriv en kommentar