Bokhylla Stockholm

Projekt Info

 • Designdatum

  Mars 2021

 • Kategori

  Bokhyllor

 • Plats

  Stockholm

 • Kontraktsinvesterare

  Nepas kök och inredning AB

 Bokhylla Stockholm, Anlita Nepas kök och inredning AB för professionell och ansvarsfull hjälp med Platsbyggda Bokhylla.

Vi har flera olika designutföranden så att du kan hitta en stil som passar in i ditt hem. Vi tillverkar efter de mått som du önskar för att utnyttja ytan i rummet maximalt.

Drömmer du om en fantastisk bokhylla i en snygg design som passar ditt hem perfekt? Hos Nepas får du förvaringslösningar som matchar dina behov och din bostad perfekt – alla bokhyllor tillverkas efter dina mått för att utnyttja utrymmet i ditt hem optimalt.

En häftig bokhylla handlar om mer än bara en förvaringsplats för dina saker. Vi erbjuder geniala bokhyllaslösningar som ger harmoni, ordning och överblick i hela hemmet. Och som samtidigt ser otroligt bra ut!

Det finns en del att tänka på när man ska köpa en bokhylla. I vilket rum ska bokhyllan stå?  Vilken inredning och vilka tillbehör ska jag välja? Vår inredare hjälper dig att hitta svaren på dessa frågor så att du får en drömbokhylla som är exakt anpassad till dina behov.

Vårt breda tjänsteutbud och flexibilitet gentemot våra kunder har gjort oss till en ofta anlitad aktör med nöjda kunder i hela Storstockholmsregionen.

Testa oss du också! Vi arbetar med allt från hyresrätter och mindre lägenheter till större radhus och villor.

Kontakta oss redan idag och berätta om ditt projekt så återkommer vi med en kostnadsfri offert helt utan förpliktelser.

bokhylla Stockholm

Du kan även höra av dig om du vill ta del av våra referenser.

Vi återkommer inom kort med exempel på ett antal arbeten som kan vara relevanta för dig.

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya. Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se
 

Bokhylla Stockholm