Garderober Danderyd

Projekt Info

 • Designdatum

  Mars 2020

 • Kategori

  Garderober

 • Plats

  Danderyd

 • Kontraktsinvesterare

  Nepas kök och inredning AB

Garderober Danderyd, Anlita Nepas kök och inredning AB för professionell och ansvarsfull hjälp med Platsbyggda garderober och halvmöbel med integrerat trappräcke.

Vi har flera olika designutföranden på våra skjutdörrar så att du kan hitta en stil som passar in i ditt hem. Vi tillverkar skjutdörrarna efter de mått som du önskar för att utnyttja ytan i rummet maximalt.

Drömmer du om en fantastisk garderob i en snygg design som passar ditt hem perfekt? Hos Nepas får du förvaringslösningar som matchar dina behov och din bostad perfekt – alla garderober och skjutdörrar tillverkas efter dina mått för att utnyttja utrymmet i ditt hem optimalt.

En häftig garderob handlar om mer än bara en förvaringsplats för dina saker. Vi erbjuder geniala garderobslösningar som ger harmoni, ordning och överblick i hela hemmet. Och som samtidigt ser otroligt bra ut!

Det finns en del att tänka på när man ska köpa en garderob. I vilket rum ska garderoben stå? Ska den ha vanliga skjutdörrar? Vilken inredning och vilka tillbehör ska jag välja? Vår inredare hjälper dig att hitta svaren på dessa frågor så att du får en drömgarderob som är exakt anpassad till dina behov.

Vårt breda tjänsteutbud och flexibilitet gentemot våra kunder har gjort oss till en ofta anlitad aktör med nöjda kunder i hela Storstockholmsregionen.

Testa oss du också! Vi arbetar med allt från hyresrätter och mindre lägenheter till större radhus och villor.

Kontakta oss redan idag och berätta om ditt projekt så återkommer vi med en kostnadsfri offert helt utan förpliktelser.

Garderober Danderyd

Du kan även höra av dig om du vill ta del av våra referenser.

Vi återkommer inom kort med exempel på ett antal arbeten som kan vara relevanta för dig.

Vi har ett tätt samarbete med Palma Totalentreprenad som kan hjälpa till med nedmontering av ditt gamla kök samt montering av det nya. Här hittar ni Palma Byggwww.palmabygg.se
 

Garderober Danderyd